Coaching van Kinderen

Ik coach jongeren vanaf 8 jaar. De kracht zit in het kind zelf en hij of zij bezit ook de sleutels van de antwoorden. De ene keer zullen jullie als ouders/verzorgers hier op de achtergrond een rol in spelen. De andere keer is het nodig dat jullie er nauwer bij betrokken zijn.

Om een beeld te schetsen van de hulpvragen waarmee men bij mij aanklopt, een paar voorbeelden:

 • Ik wil graag dat mijn kind assertiever wordt.
 • Ik wil dat mijn kind meer zelfvertrouwen krijgt.
 • Mijn kind heeft veel problemen met inslapen, wat nu?
 • Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen voor de CITO?
 • Welke school voor Voortgezet Onderwijs past het beste bij ons kind?
 • Hoe kan mijn kind op een handiger manier zijn boosheid uiten?
 • Hoe kan ik beter voor mezelf opkomen?
 • Hoe ga ik om met pesters?
 • Mijn hoofd zit zo vol, hoe maak ik het leeg?
 • Mijn kind heeft elke dag buikpijn wanneer het tijd is om naar school te gaan, wat nu?
 • Hoe leer ik me te ontspannen?
 • Er is iets, maar ik weet niet wat.

Als coach vind ik het geweldig een kind op een speelse manier en in een positieve setting zijn eigen krachten en kwaliteiten te laten (her)ontdekken, om weer met zichzelf in verbinding te komen.

Gewoon omdat je weet ik kan het maar dan wel op mijn manier.

 

Herken-je-ditJe bent meer- of hoogbegaafd en je merkt dat je anders denkt en tegen bepaalde dingen aan loopt in de klas. Je zou graag willen werken vanuit je eigen mogelijkheden. Dit vermindert faalangst en vergroot het zelfvertrouwen en daarmee je leerprestaties.

Ik nodig je uit om met mij een nieuwe strategie te proberen, die bij jou past en die jou gaat helpen om nieuwe mogelijkheden te creëren.

 • Je leert, voelt en accepteert dat jij anders denkt, dat er veel mensen zijn die net zo denken als jij en vanuit dit inzicht en zelfvertrouwen een vertaalslag kunt maken naar jezelf in de klas met jouw creatieve brein.
 • Je krijgt inzicht in de werking van jouw hersenen en gebruik te maken van jouw sterke kanten. Jij wordt weer de bestuurder van jouw eigen brein. Zo wordt leren voor jou weer leuk en interessant.
 • Je krijgt meer zelfvertrouwen en je durft jezelf weer te zijn.

Wanneer uw zoon of dochter een PGB of rugzakje heeft, dan is het mogelijk om de training/begeleiding uit dit budget te bekostigen.

Neem contact op voor een intakegesprek.

 

KindlyCoaching

Only our producing assistance is the best past essay helper and most suitable option for carrying out your essays in addition to other tailor made records. Consider our extensive-time expertise laboratory report.