Kinderen

Goede basis als kind

Vandaag de dag, waarin kinderen veel moeten en mogen, een druk leven hebben met school, sporten en diverse andere verplichtingen hebben, is het niet zo vreemd dat kinderen uit balans raken. Ze vinden het regelmatig moeilijk om keuzes te maken, het tempo bij te houden en huiswerk te plannen. Kortom, evenwicht te behouden met ‘wie ben ik’ en ‘waar wil ik naar toe?’.

Het is lastig om als ouders/verzorgers te  zien dat je kind niet lekker in zijn/haar vel zit en niet altijd te weten hoe je je kind het beste kunt ondersteunen.

Je wilt dat je kind zijn of haar kwaliteiten weet te gebruiken in diverse situaties. Je wilt dat ze een evenwichtige ontwikkeling doormaken op fysiek, mentaal en emotioneel niveau, zodat zij opgroeien tot volwassenen die verantwoordelijkheid kunnen dragen. Maar hoe?

Mijn doel is: niet de weg wijzen, maar de weg helpen vinden. Elke situatie is weer anders en vraagt om een andere benadering.

Coaching van kinderen is geen therapie. Indien een kind gespecialiseerde hulp nodig heeft, kan ik hooguit ondersteunend werken.

Neem contact op voor een intakegesprek.

 

KindlyCoaching