Opleidingen

Je neemt weer regie over je leven, over je bedrijf, zodat je succesvol,
makkelijk en met plezier en geluk je doelen kunt realiseren!

Mijn loopbaan wordt gekenmerkt door ‘lesgeven’ en ‘gedrag’. Na mijn studie in 1995 aan de PABO in Rotterdam startte ik als leerkracht in het basisonderwijs. In 2003 heb ik de opleiding gedragsspecialisatie gevolgd bij de Hogeschool in Utrecht.

In 2011 besloot ik het vervolg van mijn carrière te wijden aan het vak coaching. Ik heb hiervoor diverse trainingen gevolgd op het gebied van coaching en persoonlijke ontwikkeling, de belangrijksten zijn hiervan de opleidingen tot erkend coach in Roermond en professioneel Trainer in Utrecht. Daarnaast heb ik opleidingen gevolgd tot o.a. GeluksCoach en Geluksdocent/mentor en Rots & Water Trainer.

Vanuit deze passies heb ik het bedrijf KindlyCoaching opgericht. De rode draad is ‘Het beste wat je kunt worden is jezelf’.

Naast het lesgeven werk ik als coach en trainer met particulieren, onderwijs personeel, kinderen en professionals die vanuit een rotsvast vertrouwen hun doelen willen realiseren.

Ik ben aangesloten bij stichting ST!R en werk volgens de richtlijnen van de ethische gedragscode.

Trusted tutorial composing assistance is invariably all set to assistance learners because of their give good results. Get essay composed by qualified and skilled essay freelance writers research paper for sale.