Training

Ik en mijn kwaliteiten
Het concept van Ik en mijn kwaliteiten is bedoeld om te laten zien wie je bent en welke kwaliteiten en talenten je bezit. Op deze manier leer je meer uit jezelf te halen en op een plezierige manier te doen wat je doet. Het succes in je werk kun je combineren met passie en zingeving, met als resultaat meer verbinding te voelen met jezelf en het werk in de organisatie. Je leert omgaan met lastige situaties. Je krijgt meer zelfvertrouwen en het levert meer lef en voldoening op! Zodoende ben je in staat verder te groeien en met meer plezier de beste prestaties te leveren.

In de Winning Mood
Wil jij jouw mogelijkheden, passies en talenten verkennen en vergroten? Onderzoeken wat je echt leuk vindt om te doen en wat je tegenhoudt om dit te doen? Durven doen wat je werkelijk plezier geeft in je leven en in je werk? Het gevoel hebben dat je niet geleefd wordt, maar dat je zelf de inhoud van je dag bepaalt? Succesvol worden in alles wat je doet? Leren vertrouwen op je intuïtie? Meer energie ervaren? Dan is dit iets voor jou!

Mijn IJsberg
Deze workshop gaat over het leren vertrouwen op je intuïtie of gevoel, zodat je jezelf en het leven kunt leren vertrouwen. Vertrouwen op jezelf is in contact staan met je eigen creativiteit, je inspiratie en daar naar durven handelen. Als je naar je gevoel/hart leert luisteren, durf je keuzes te maken die bijdragen aan wat je werkelijk wilt en verlangt.

Wat is geluk? Hoe trek ik het geluk naar me toe?
Staat je bedrijf of organisatie open voor verandering? Wil je jezelf ontwikkelen als een positieve leidinggevende? Zie je je medewerkers graag als gelukkige werknemers?

Ik heb ondervonden dat veel mensen geluk zweverig vinden klinken, zeker in het bedrijfsleven. Wanneer mensen iets doen met passie, raken zij in een flow. Dat is een belangrijke bron van nieuwe energie. Deze training brengt stof tot nadenken.Wat maakt men op de werkvloer echt gelukkig? Het biedt de kans om in gesprek te gaan over wat hen werkelijk bezig houdt.

Communicatie
Uit onderzoek blijkt dat veel mondelinge communicatie verkeerd wordt begrepen. Miscommunicaties leiden tot stress, onzekerheid, ergernis en verlies van energie. In deze training leer je hoe je op een handige manier communiceert en hoe je met de ontvanger van jouw communicatie in verbinding kunt blijven, zodat conflicten en miscommunicaties verleden tijd zijn.

Omgaan met stress en agressie in het onderwijs
Bemerk je veel onrust in je klas? Vertonen leerlingen grensoverschrijdend of agressief gedrag? Zijn er incidenten? Zie je dat er iets aan het verschuiven is in het gewenste klimaat van de school en in de positie van de volwassene? Heb je als leerkracht onvoldoende de regie in handen of raak je overbelast? Zijn er veel lastige gesprekken met ouders? Of met elkaar?

Door deze trainingen te volgen, krijgt het team een steuntje in de rug om sterk en deskundig te blijven functioneren.

 

Neem contact op voor een offerte op maat.